Ylläksen Onkalot

Äkäspirtti isotausta

Äkäspirtin tilat

Kaksi makuuhuonetta, joista toinen on alakerrassa. Parvella on kolme eri nukkumaosastoa, kaksi ilman väliovea ja erillinen makuuhuone ja lisäksi wc. Parvella makuupaikkoja on melko väljästi yhteensä ainakin kahdeksalle (8). Joustinpatjasänkyjä on 8 kpl, peitteineen ja tyynyineen. Loput makuupaikat (4kpl) tavallisilla patjoilla varustettuja. Parvelle on sisällä kunnon portaat, parvelle pääsee myös suoraan ulkoportaita pitkin.

Tupa on tilava, vaikkakin iso osa "peittyy" suureen pirttipöytään (istumapaikkoja 12). Tuvassa myös kolmenistuttava sohva, kaksi puunojatuolia, taulu-TV ja kotiteatteri (Blu-ray) sekä varaava Hopealoimun takka. Tuvassa ja alakerran makuuhoneessa tammilankkulattiat lattialämmityksellä.

Äkäspirtin täysin uusittu keittiö on suorassa yhteydessä tupaan. Keittiössä varustuksena jenkkikaappi, apk, liesiuuni, mikroaaltouuni, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja täydellinen astiasto n. 10 hengelle, kattilat ja pannut mukaanlukien.

Mökissä on hieno tähtitaivasvaloilla varustettu sauna, joka lämpiää kauko-ohjattavalla IKI-kiukaalla . Saunan ikkunasta avautuu näkymä Yllästunturiin.

Muu varustus: vaatteidenkuivauskaappi ja pukuhuone, alakerrassa toinen wc, ilmalämpöpumppu, varasto (puuliiteri) ja kylmä suksienhuoltohuone (säteilylämmitin). Sulan veden aikaan käytössä pulahduslampi

Suomen lippu Iso-Britannian lippu