Ylläksen Onkalot

Äkäspirtti isotausta Suomen lippu Iso-Britannian lippu

Vuokrausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus vahvistetaan maksamalla 30% vuokrahinnasta. Loppuosa maksetaan viimeistään kolme (3) viikkoa ennen vuokrausajankohdan alkamista. Jos asiakas peruuttaa varauksen viimeistään 45 päivää ennen majoituksen alkua, asiakas saa takaisin lopullisen maksun tai ei tarvitse maksaa lopullista maksua, 70% kokonaismäärästä. Varausmaksua (30%) ei peruutuksissa palauteta, ellei peruutettua ajankohtaa saada myydyksi täysimääräisenä toiselle asiakkaalle. Peruutuksesta menee kuitenkin vähintään 50 € peruutusmaksu. Mikäli varatulle ajankohdalle tulee uusi varaus samalla hinnalla, asiakas saa kaikki vuokrasta maksamansa rahat takaisin lukuun ottamatta 50 € peruutusmaksua. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin siitä on lähetetty sähköpostiviesti (mokit@yllaksenonkalot.fi) tai tekstiviesti (050 3077366)

Jos koronatilanteesta tai jostakin muusta syystä johtuen Suomen hallitus asettaa matkustus- tai muita rajoituksia niin, että se estää paikalla (Äkäslompolossa tai Karkelopirtin osalta Himoksella) olevia oleellisia palveluita toimimasta (esim. talvella hiihtohissit ja latujen kunnostus) tai rajoittaa paikalle matkustamista, silloin majoituksen peruuntumisesta asiakas saa kaikki siitä maksetut rahat takaisin. Karkelopirtin kohdalla Himoksella järjestettävien tapahtumien peruuntuminen koronatoimien takia oikeuttaa majoitussummasta 70% palautukseen, jos muuten ei matkustamista ole rajoitettu.

Vuokrausehdot

Vuokra-aika alkaa yleensä tulopäivänä (la) klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä (la) klo 10. Hintaan ei sisälly liinavaatteita, wc- ja talouspaperia, hygieniatuotteita eikä loppusiivousta (ellei toisin ole mainittu). Loppusiivous tarkoittaa imurointia, wc:n siivousta, keittiöastioiden pesua, pintojen pyyhkimistä, roskien vientiä ulkoroskikseen ja vastaavaa niin, että mökki jää siistiin kuntoon seuraavia tulijoita varten. Mökki ja mökin irtaimisto ovat normaalisti käytettävissä koko vuokrausajan, ml. polttopuut. Kadonneesta avaimesta ja siitä aiheutuneesta lukkojen sarjoituksen kustannuksista vastaa vuokralainen. Rikkoutuneesta mökistä ja irtaimistosta neuvotellaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Kadonneesta avaimesta ja siitä aiheutuneesta lukkojen sarjoituksen kustannuksista (n. 300 €) vastaa vuokralainen. Vuokralaisen tulee tarkistaa mökkiin saapuessaan, että kaikki on kunnossa ja tehtävä mahdolliset huomautukset viipymättä numeroon 050-3077366. Lemmikkieläimet ovat sallittu vain Äkäspirtissä ja Eki-Ylläksessä, mutta ei Isossa eikä Pienessä Äkäskelossa. Tupakointi sisällä on kielletty. Sisällä tupakoinnista aiheutuneista puhdistuskuluista vastaa vuokralainen.